Prodej masa

Naše farma nabízí zpracovanou vlastní produkci hovězího a jehněčího masa. Skot i jehňata může každý shlédnout na přilehlých pastvinách Salaše.  

Zrání a bourání masa

Naše hovězí maso je vyzrálé neboli stařené. Po porážce nejdříve zraje suchým způsobem ve čtvrtích, při stálé teplotě a vlhkosti ve zrací komoře po dobu minimálně 10 dní. Poté je maso rozbouráno, zavakuováno a zraje mokrým způsobem přímo ve vakuu. Během procesu zrání dochází k povolování svaloviny a tím křehnutí masa. Steak či pečeně z vyzrálého masa bude křehčí a šťavnatější než z konvenčního masa.  

Produkt ekologického zemědělství

Maso bez kosti má od zabalení 20-denní minimální trvanlivost. Při neporušeném obalu může zrát doma v chladničce i delší dobu při teplotě do 2 °C.

  • produkt ekologického zemědělství BIO
  • kvalitní šetrný přístup ke zvířatům od narození
  • vysoce kvalitní vlastní krmení po celou dobu výkrmu
  • prodej hovězího masa po 5 a 10 kg
  • prodej jehněčího masa po 6 kg

Kontaktní formulář